Rólunk

Bemutatkozás

Üdvözöllek! A cégem egy családi vállalkozás, amelyet 1993-ban alapítottak. Fő tevékenységünk az építőanyag kereskedelem, és már több évtizede szolgáljuk ki az építőipar szereplőit, valamint azokat az embereket, akik szeretnének építkezni, felújítani vagy karbantartani otthonukat.

Az évek során elköteleztük magunkat azért, hogy magas minőségű építőanyagokat és szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleink számára. Széles választékunkban megtalálhatók a legnépszerűbb építőanyagok, mint például a tégla, beton, fa és acél, valamint az építkezésekhez és felújításokhoz szükséges eszközök és kiegészítők.

Célunk az, hogy segítsünk ügyfeleinknek elérni céljaikat, és biztosítani a legjobb minőséget és szolgáltatásokat az építőanyagok terén. Bízunk benne, hogy a tapasztalatunk és a szaktudásunk segítségével a lehető legtöbbet tudunk nyújtani ügyfeleinknek, és hosszú távú kapcsolatokat építhetünk velük.

Köszönjük, hogy megismerkedtél velünk, és reméljük, hogy hamarosan szolgálhatunk is Téged és cégünket.

Értékeink

Tüzép telepünkön mindíg minőségi áruval, házhoz szállítással, professzionális kiszolgálással és házhozszállítással várjuk kedves vásárlóinkat. Építőanyag kereskedésünkben a legnagyobb hazai és külföldi gyártók, legfontosabb építőipari termékeit forgalmazzuk.

Rugalmasság

Elérhető árak

Különleges ajánlatok

Cégadatok

Cégnév: VINERMA Kereskedelmi Betéti Társaság

Képviselő neve: Petercsák Szabolcs

Adószám: 21279647205
Főtevékenység: 4673. Fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelem

Székhely:

Telephely: 3994 Pálháza, Vásártéri utca 2.
Alapítva:1993

Árajánlatot szeretne?

Keressen minket személyesen az üzletünkben, hívjon minket telefonon vagy írjon üzenetet.